Obiectivul Numarul 2


Am citit undeva zilele acestea ca trupul este lacasul sufletului nostru (Anthony Robbins), desi si mai inainte eram de aproximativ aceeasi parere- eram de acord ca este ca o masina (Dale Carnegie) care are nevoie de multa grija ca sa poata sa functioneze.

Se pare totusi ca aceasta abordare nu este tocmai la fel de buna ca prima pentru ca daca te gindesti la trup ca la o masina te gindesti la el ca la un lucru  care, chiar daca iti bate joc de el, poti sa-l repari cand vrei, cand nu mai merge sau il poti schimba…dar, din fericire,  nu putem face toate astea cu trupul nostru. Asa ca sigur nu este un lucru…este ceva mult mai complex care chiar are nevoie de multa grija din partea noastra, dar ceva mai multa decat pentru o masina: nu il putem schimba la nevoie!

Poate in viitor ne va ajuta chirurgia viitorului-schimbare de parti, dar pina atunci de ce sa ne complicam cand avem un trup atit de extraordinar?!

Cu aceasta ideie si cu faptul ca natura m-a inzestrat cu un trup bine-facut (nu am probleme majore de sanatate) mi-am scris al doilea obiectiv:

am grija de trupul meu, il mentin, fac exercitii de cel putin 3 ori pe saptamana si ma alimentez cat mai sanatos pentru a putea fi sanatoasa si a ma bucur de el.

Imi place nespus de mult acest obiectiv pentru ca nu se realizeaza intr-o anumita zi, ci chiar in fiecare zi:D cand ma trezesc dimineatza si ma pot bucura.

Totul va fi bine!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: